Vi ønsker deg velkommen som medlem i
Kunstforeningen Verdens Ende!

Som medlem av kunstforeningen vil du få fordelene av å komme gratis inn på våre utstillinger, bli invitert til forhåndsvisninger med mulighet til å kjøpe kunst før den offisielle åpningen finner sted.

Sommeren 2013 stiller H.M. Dronning Sonja, Kjell Nupen og Ørnulf Opdahl ut sine bilder i Kunstforeningen Verdens Ende.
H.M. Dronning Sonja og Kjell Nupen var tilstede under åpningen og de var så fornøyd med vårt arbeid at de meldte seg inn i vår kunstforening under åpningstalen. Dette er vi selvfølgelig veldig stolte av.

Vi ønsker oss flere medlemmer som setter pris på god kunst og som vil være medlem i vår lille engasjerte kunstforening.

Priser:
Enkelt medlemskap kr. 200,-
Familiemedlemskap kr. 250,-

Dine fordeler:
• Gratis inngang på alle våre utstillinger
• Egen åpning for medlemmer med anledning til å kjøpe kunst før den den offisielle åpningen
• Mulighet for å aktivt delta i lokalt kreativt, verdiskapende og givende arbeid

Bruk vår kontaktside for å bli medlem av Kunstforeningen Verdens Ende.

Eller kom innom oss når vi har åpne utstillinger og gi beskjed i resepsjonen at du vil bli medlem.

Vi ønsker alle som vil bli medlem i Kunstforeningen Verdens Ende hjertelig velkommen.